Poliţiştii suceveni au reţinut un bărbat sub acuzaţia de contrabandă după ce în autovehiculul pe care acesta îl conducea poliţiştii au descoperit 4990 de pachete cu ţigări fără marcaj fiscal. Bărbatul fusese oprit în trafic de către un echipaj al Poliţiei rutiere, iar comportamentul său agitat a atras atenţia poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În noaptea de 13/14.07.2023, un echipaj din cadrul SPR3 Marginea, în timp ce executa serviciul de patrulare, supraveghere şi control al traficului rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DN17A, pe raza localităţii Suceviţa. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 24 de ani din comuna Straja, acesta fiind singur în vehicul. Întrucât avea un comportament suspect şi agitat, poliţiştii au procedat la efectuarea unui control amănunţit al habitaclului vehiculului, în zona din spate fiind identificat un loc special amenajat, mascat, în care se aflau 4.990 pachete ţigări de provenienţă extracomunitară”, informează, vineri, Poliţia judeţeană Suceava.
Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a şoferului, el fiind acuzat de comiterea infracţiunii de contrabandă. De asemenea, ţigările găsite în maşina sa au fost confiscate,  iar vehiculul a fost indisponibilizat.
Cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi identificării unor eventuale conexiuni infracţionale a bărbatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.