Ninge la munte, la altitudini mari, în Masivul Bucegi, unde zăpada s-a aşternut în strat care măsoară câţiva centimetri. Meteorologii anunţă, sâmbătă, vânt puternic şi la malul mării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Imaginile realizate de către salvamontiştii din staţiunea prahoveană Buşteni la baza de salvare montană ”Baba Mare”, amplasată la 2260 metri altitudine, arată că un strat de zăpadă de câţiva centimetri s-a aşternut, iar sus pe munte continuă să ningă ş vântul bate cu putere.
 
 
Vânt puternic a fost anunţat şi la malul mării. O avertizare nowcasting emisă sâmbătă de Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă, pentru zonele de litoral din judeţele Constanţa şi Tulcea intensificări temporare ale vântului, cu rafale ce vor atinge 55 - 65 km/h sâmbătă, de la ora 10:00 până la ora 16:00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.