Pompierii prahoveni vor inunda cu 300.000 de litri de apă hala în care funcţiona incineratorul situat lângă Ploieşti şi care miercuri a fost cuprinsă de un incendiu de proporţii. Se estimează că zona, cu o suprafaţă de 4000 de metri pătraţi, care a ars, va continua să scoată fum o săptămână sau chiar mai mult timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Incendiul de la Brazi va mai fumega o perioadă, posibil o săptămână şi chiar mai mult. Nu mai sunt focare vizibile, exista încă posibilitatea sa ardă mocnit la nivelul solului”, au transmis, vineri, oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. 
În aceste condiţii, specialiştii de la ISU au luat decizia de a inunda fosta hală cu 300.000 de litri de apă. Nouă autospeciale vor acţiona, timp de două ore în acest sens.
Incendiul care a cuprins  hală de 4000 de metri pătraţi a fost stins după o acţiune care a durat peste 24 de ore. În incita halei a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat, angajat al formei care oprea incineratorul. Reprezentanţii firmei susţin că acesta a intrat ilegal în incinerator, la ora 2 noaptea, minţindu-l pe paznic că va pleca în cursă cu un şofer.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.