Un tânăr de 25 de ani din judeţul Vrancea care nu a oprit la semnalele agenţilor de circulaţie a fost urmărit de maşinile poliţiei, care însă nu l-au putut prinde. Pentru oprirea şoferului fugar a fost folosit şi armamentul din dotare, iar poliţiştii au tras în pneurile autoturismului. Şoferul a fost găsit ulterior pe raza judeţului Galaţi, iar anchetatorii au descoperit că nu avea permis de conducere şi pe numele lui era emis un mandat european de arestare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea în data de 2 noiembrie, în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au făcut  semnal de oprire pentru un autovehicul, care circula pe raza comunei Homocea, însă şoferul acestuia nu a oprit, avariind autospeciala de poliţie.

Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea acestuia, pe raza judeţelor Vrancea şi Galaţi, fiind trase şi focuri de avertisment, în plan vertical, precum şi asupra pneurilor autoturismului

„Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost depistat ulterior de către poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie Vrancea şi Galaţi, pe raza judeţului Galaţi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere, iar pe numele lui exista un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului", se mai arată în comunicatul IPJ Vrancea.

În cauză a fost deschis dosar penal, în care se face cercetări spentru  conducere fără permis şi distrugere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.