Un tânăr în vârstă de 22 de ani, oprit în trafic de către un echipaj de Poliţie pe un bulevard din Mioveni, a fost pus la pământ şi încătuşat, imaginile fiind filmate şi publicate online. Oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş explică faptul că acţiunea poliţiştilor avut loc în contextul în care şoferul devenise recalcitrant, ei precizând că testul rapid cu aparatul Drugtest a arătat că se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Evenimentul a avut loc joi seară, în jurul orei 19:45, în Mioveni.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au oprit, pentru control, pe bulevardul Dacia din Mioveni, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din acelaşi oraş. Întrucât tânărul nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor şi a devenit recalcitrant, a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, însă, în urma testării cu aparatul Drug test, a fost indicată prezenta unei substanţe cu efect psihoactiv”, transmite, vineri, IPJ Argeş.
Ca urmare a rezultatului testării pentru droguri, tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi urină, în vederea confirmării prin analize de specialitate a substanţei. Pe numele lui a fost deschis dosar penal, iar poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce, eliberându-i dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.