Un şofer de TIR din Sibiu, în vârstă de 45 de ani, a fost amendat de jandarmii arădeni cu 200 de lei, după ce a provocat un scandal în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind nemulţumit de timpii de aşteptare necesari pentru control.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Jandarmeria Arad a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că şoferul a fost sancţionat pentru injurii şi expresii jignitoare adresate angajaţilor din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare situat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. 
 
"S-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.00, (...) şoferul de TIR s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei, sensul de intrare în ţară şi fiind nemulţumit cu privire la timpii de aşteptare necesari pentru efectuarea formalităţilor de control şi încasare la rampa de cântărire a gabaritului, a devenit agresiv şi a început să aducă injurii şi expresii jignitoare angajatelor instituţiei respective. Echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică în zona punctului de trecere a frontierei a fost sesizat cu privire la acest fapt şi a acţionat pentru aplanarea conflictului şi luarea măsurilor legale”, a transmis Jandarmeria Arad.
 
Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru fapta sa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.