Poliţiştii de frontieră de la Porţile de Fier I, judeţul Mehedinţi, au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani care avea permisul de conducere suspendat şi a condus din Germania până în ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, care se afla la volanul unui autoturism marca Lexus, a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, luni după-amiază, în jurul orei 16.30, potrivit unui comunicat publicat marţi de Poliţie de Frontieră Mehedinţi.

Poliţiştii i-ai cerut bărbatului în vârstă de 30 de ani să prezinte documentele de călătărie şi permisul de conducere, însă acesta avea doar a copie a celui de-al doilea act.

”D. Radu a declarat poliţiştilor de frontieră că nu are permisul de conducere asupra sa, prezentând doar o copie a acestuia, fapt care a trezit suspiciuni”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au verificat bazele de date şi au descoperit că bărbatul avea permisul suspendat, ”acesta fiind depistat pentru a doua oară, conducând ilegal autoturismul personal, pe numele lui existând un dosar penal” pentru o altă infracţiune la regimul circulaţiei rutiere.

Bărbatul, care are domiciliul în judeţul Galaţi, le-a declarat poliţiştilor că a venit din Germania.

El este cercetat penal pentru conducere cu permisul suspendate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.