Un tânăr din Câmpina a fost amendat cu 10.000 de lei de poliţiştii constănţeni, după ce a intrat cu maşina pe plaja din Vama Veche, fiind cel de-al doilea caz de la începutul acestei săptâmâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, joi, poliţiştii Biroului Rutier Vama Veche au identificat un tânăr de 20 de ani din municipiul Câmpina, care a intrat cu autoturismul pe plaja din staţiune.

El a fost amendat cu 10.000 de lei pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

Un caz similar a avut loc în această săptămână tot la Vama Veche, după ce un bărbat de 28 de ani din Bucureşti a pătruns cu maşina pe plajă şi a rămas blocat în mare. El a reuşit să scoată autoturismul de acolo cu ajutorul altor persoane. De asemenea, bucureşteanul a primit o amendă de 10.000 de lei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.