Un grav accident rutier s-a produs luni dimineaţă pe drumul naţional 7, în judeţul Sibiu, unde şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens, maşina pe care o conducea izbindu-se violent de un autotren. În urma impactului, cele trei persoane aflate în autoturism au murit pe loc, printre ele numărându-se un copil de un an şi trei luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc luni dimineaţă, la kilometrul 240+100 de metri al DN 7, în zona localităţii Lazaret din judeţul Sibiu. 
„Conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR. În urma impactului toţi ocupanţii autoturismului - doi adulţi şi un minor de 1 an -  au decedat pe loc”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.  
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Conform IPJ Sibiu, cei decedaîi sunt şoferul, în vârstă de 34 de ani, sotia acestuia, 31 de ani si fiul acestora, 1 an si 3 luni, din jud. Alba.
La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia rutieră este blocată total şi, în condiţiile în care valorile de trafic sunt ridicate, s-au format coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.