Circulaţia rutieră este blocată, duminică, pe Drumul Naţional 14 A, Mediaş – Blăjel, din cauza unui accident provocat de un şofer care a intrat în depăşirea unei coloane şi a lovit un autoturism care circula din sens opus pe care l-a proiectat într-un camion. Două persoane au fost rănite, dar sunt conştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, un accident de circulaţie s-a produs, duminică, pe DN 14 A, între Blăjel şi Mediaş.

”Şoferul unei maşini a intrat în depăşirea unei coloane şi a intrat în coliziune frontală cu autoturism condus regulamentar din sens opus pe care l-a proiectat în semiremorca unui TIR din cloloană”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit acestora, cei doi şoferi ai maşinilor au fost răniţi, dar sunt conştienţi.

Traficul în zonă este complet blocat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.