În urma a 18 percheziţii domiciliare ale poliţiştilor de la combaterea criminalităţii organizate în judeţul Sibiu, au fost puse în executare 52 de mandate de aducere, iar 9 persoane au fost reţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 18 septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B. T. Sibiu, au acţionat într-un dosar penal de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive Au fost efectuate 18 percheziţii domiciliare, în municipiul Sibiu şi în oraşul Cisnădie şi au fost puse în executare 12 mandate de aducere, pentru persoane bănuite în dosar şi alte 40 pentru alte persoane implicate”, a transmis, joi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în urma percheziţiilor, au fost ridicate pliculeţe ce conţin masa vegetală mărunţită de culoare verde, substanţă pulverulentă de culoare albă, substanţă cristalină de culoare albă, masă vegetală uscată de culoare verde, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete, harduri, precum şi 4.000 de lei şi 5.225 de euro.

După audieri, pe numele a 9 persoane procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate, joi, Tribunalului Sibiu, cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat, alături de poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate, şi 19 grupe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Sibiu.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.