Două autovehicule s-au ciocnit, miercuri, pe autostrada Sibiu – Orăştie, în dreptul localităţii sibiene Apoldu de Sus, după ce şoferul unei maşini a suferit un infarct. Echipajul SMURD intervine şi resuscitează bărbatul de 60 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, pe autostrada Sibiu – Orăştie, în dreptul localităţii Apoldu de Sus, un sibian de 60 de ani a suferit un infarct în timp ce conducea pe banda întâi.

”A pătruns pe banda de urgenţă, a revenit parţial pe banda întâi şi a fost acroşat de o autoutilitară condusă regulamentar”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit acestora, nu sunt probleme de trafic.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că se intervine pentru acordarea primului ajutor bărbatului şi se fac manevre de resuscitare.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.