Doi tineri care se plimbau cu bicicletele în apropierea unui lac de lângă Cisnădie, judeţul Sibiu, au căzut în apă, miercuri după-amiază, unul dintre ei fiind salvat şi primind îngrijiri medicale. Celălalt tânăr este căutat de pompierii militari cu o barcă pneumatică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că un echipaj de pompieri militari şi un echipaj SMURD intervin, la ieşirea din localitatea Cisnădie spre Cisnadioara, pentru căutarea şi salvarea a două persoane căzute în lacul din zonă.

Unul dintre tineri, un băiat de aproximativ 17 ani, a fost salvat din apă, iar celălalt tânăr, în vârstă de circa 19 ani, este căutat de pompierii militari cu barca pneumatică.

Primele informaţii arată că tinerii se plimbau cu bicicletele în zona lacului când s-au dezechilibrat.

FOTO: ISU Sibiu
FOTO: ISU Sibiu

Serviciul de Ambulanţă a trimis un echipaj de tip B, precizâd că tânărul de 17 ani care a fost scos din apă este conştient, dar speriat şi i se acordă asistenţă medicală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.