Şase tineri au fost răniţi în urma unui accident produs duminică dimineaţă pe DN1, în zona localităţii Hula Bradului, din judeţul Sibiu, unde un autotursim s-a răsturant după ce şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pe DN 1, la kilometrul 292+900 de metri, între localităţile Veştem şi Bradu, judeţul Sibiu, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă şi s-a răsturnat în afara carosabilului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Conform ISU Sibiu, accidentul a avut loc în jurul orei 06:30 la Hula Bradului pe DN 1, la faţa locului fiind mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă de transport victime multiple şi o ambulanţă SAJ. 
 
Un tânăr de 16 ani a rămas încarcerat, acesta fiind preluat de un echipaj SMURD, conştient, cu traumatism cranian şi multiple contuzii. 
 
Un alt adolescent, de 14 ani, a fost şi el preluat de echipajul SAJ şi transportat la spital.
 
Alte patru persoane au fost preluate, fiind transportate la UPU Sibiu: un tânăr 19 ani cu dureri lombare, un tânăr 18 ani cu traumatism lombar, un tânăr 18 ani cu traumatism la ureche şi un tânăr 19 ani cu traumatism facial şi costal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.