Şeful Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) Giurgiu, dar şi primarul localităţii Valea Drăganului au fost reţinuţi, vineri, în dosarul obţinerii de permise de conducere în mod fraudulos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse judiciare au precizat, vineri, pentru News.ro că şeful DRPCIV Giurgiu a fost reţinut, vineri, în dosarul obţinerii de permise de conducere în mod fraudulos.

De asemenea, a fost reţinut primarul localităţii Valea Drăganului din judeţul Giurgiu, acesta având calitatea de intermediar. Primarul este asociat la o şcoală de şoferi condusă de soţia sa.

Cele două persoane vor fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare prevenivă.

De asemenea, ar putea fi reţinută o a treia persoană, dar măsura nu a fost dispusă deocamdată.

Sursele citate au precizat că banii de la candidaţi erau daţi instructorului auto sau intermediarului, care îi dădea mai departe poliţistului examinator la proba practică.

Deocamdată nu s-a stabilit numărul exact al persoanelor care au dat astfel bani.

La audieri au fost duse 13 persoane - şase poliţişti şi şapte instructori.

DGA şi DNA au făcut, joi seară, 26 de percheziţii la DRPCIV Giurgiu i la louinţele unor poliţişti şi instructori într-un dosar privind

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.