Şeful interimar al postului de Poliţie al oraşului Sânnicolau Mare din judeţul Timiş a fost prins băut la volan, joi seară, după ce a lovit un taxi în Timişoara şi ar fi vrut să plece de la locul accidentului, fiind oprit de mai mulţi taximetrişti. Potrivit poliţiştilor, şeful de post avea o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i întocmit dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisarul de Poliţie Claudiu Andreescu, care conduce interimar postul de Poliţie Sânnicolau Mare din judeţul Timiş, a provocat, joi seară, un accident rutier pe strada Cluj din Timişoara, potrivit poliţiştilor de la Poliţie Rutieră Timişoara.

Potrivit sursei citate, poliţistul se afla în afara orelor de serviciu.

Martorii spun că acesta conducea un autoturism marca Audi, iar la un moment dat a lovit un taxi, în partea din spate. În prima fază, Andreescu ar fi vrut să plece de la locul accidentului soldat cu pagube minore, însă a fost oprit de mai mulţi taximetrişti veniţi la faţa locului.

Claudiu Andreescu s-ar fi oferit să cumpere maşina lovită, făcându-i taximetristului o ofertă, însă acesta a sunat la Poliţie.

Poliţiştii ajunşi la locul accidentului l-au testat pe şeful de post cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Timişoara pentru recoltarea de probe biologice, potrivit poliţiştilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele lui Andreescu pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.