Şeful Secţiei de Medicină Internă din cadrul Spitalului Militar din Timişoara, medicul Eugen Silviu Poşiar, a fost ridicat, miercuri, de ofiţerii DGA şi procurorii DNA, după ce a primit 500 de euro mită de la un investigator sub acoperire căruia i-a promis că va rezolva un dosar de pensionare de cadru militar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au descins, miercuri, la Spitalul Militar din Timişoara şi la locuinţa medicului Eugen Silviu Poşiar, şeful Secţiei de Medicină Internă a unităţii medicale.

Medicul primise recent suma de 500 de euro de la un investigator sub acoperire căruia i-a promis că va interveni pentru rezolvarea favorabilă a dosarului de pensionare, iar miercuri anchetatorii l-au ridicat pe medic pentru a fi audiat la sediul DNA Timişoara.

De asemenea, sursele citate au precizat că medicul ar fi primit mită de mai multe ori pentru a rezolva dosare de pensionare pentru cadre militare. Ar fi vorba de zeci de astfel de dosare.

În urma percheziţiilor, în locuinţa medicului, procurorii au găsit peste 150.000 de euro, mai multe monede din aur şi o sumă însemnată în lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.