Sediul unei unităţi bancare din municipiul Călăraşi a fost evacuat, joi după amiază, după ce un apel anunţa că în incintă este amplasat un dispozitiv exploziv. La ora transmiterii acestei ştiri pirotehniştii fac verificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 15 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost sesizaţi cu privire la o ameninţare cu bombă, la o instituţie bancară, în municipiul Călăraşi. În cauză, s-a procedat la evacuarea instituţiei, s-a solicitat sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, dar şi sprijinul Brigăzii Antitero Constanţa” informează oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cîlăraşi.
La ora transmiterii acestei ştiri specialiştii desfăşoară activităţi de identificare a apelantului şi activităţi de prevenire şi verificare în proximitatea şi în interiorul băncii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.