Poliţia Galaţi a demarat o amplă anchetă după ce sediul central al Direcţiei Taxe si Impozite din muinicipiul Galaţi a fost spart.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit reprezentanţilor Primăriei Galaţi, furtul ar fi fost comis miercuri în jurul orei 22.30 şi a fost anunţat Poliţiei, care a demarat cercetări.

Reprezentanţii Primăriei Galaţi nu au precizat până acum ce a fost furat din instituţie, politistii continuând cercetările pentru identificarea autorilor.

Se pare că există filmări surprinse în timpul jafului, anchetatorii urmând să vizioneze imaginile in cursul acestei zile.

”Primăria municipiului Galaţi informează că astăzi nu va fi program cu publicul la Centrul de colectare a taxelor şi impozitelor locale de pe strada Brăilei nr. 232 (cartierul Micro 18). Măsura a fost luată după ce, noaptea trecută, în jurul orei 22.30, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în sediul centrului. Poliţia a fost sesizată la scurt timp şi a început cercetările în acest caz. Gălăţenii au la dispoziţie alte trei centre pentru plata taxelor şi impozitelor. Este vorba despre Centrul din str. Domnească, nr.13, bloc L, parter; Centrul din str. Basarabiei, nr.55, bl. A16, parter; Centrul din str. H. Coandă, bl. J5, parter. Programul de funcţionare este între orele 8,30 şi 15,30 de luni până joi, iar vineri între orele 8,30 şi 12,30.”, transmite Primăria Galaţi.

 Se pare că hoţii au smuls caseta de valori din podeaua instituţiei, dar în casetă nu se afla nicio sumă de bani.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt calificat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.