O scurgere de gaze a fost semnalată, joi seară, în zona Reşiţa din Sectorul 4 al Capitalei, după fisurarea unei conducte. Circulaţia în zonă a fost restricţionată, fiind reluată după ce echipele Distrigaz au oprit scurgerea. În prezent, se lucrează pentru remedierea defecţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Strada Reşiţa, din Sectorul 4, la intersecţia cu străzile Grădiştea şi Huedin, a fost blocată în această seară, din cauza unei scurgeri de gaze produsă de fisurarea unei conducte de gaze. Situaţia a fost semnalată de către un cetăţean care tranzita zona respectivă şi care, simţind miros puternic de gaz, a alertat echipajul de Poliţie Locală Sector 4, aflat în apropiere”, a anunţat Primăria Sectorului 4.

Ulterior, agenţii de Poliţie Locală au anunţat autorităţile competente, astfel încât acolo au ajuns mai multe echipaje de pompieri şi de la Distrigaz.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Menţionăm faptul că, pentru siguranţa cetăţenilor, întreaga zonă a fost asigurată până la remedierea situaţiei, iar trecătorilor le-a fost solicitat să se îndepărteze de perimetrul respectiv. În urma intervenţiei echipelor Distrigaz, scurgerea de gaze a fost sistată, urmând ca, în orele următoare, defecţiunea să fie remediată în totalitate. Circulaţia rutieră şi cea pietonală în zonă au fost reluate”, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.