Un scandal între cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani, a avut loc în scara unui bloc din municipiul Craiova, aceştia lovindu-se reciproc cu pumnii. În urma conflictului, un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, miercuri seara, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi despre faptul că în cartierul Craioviţa Nouă are loc o altercaţie între mai multe persoane, iar acolo au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie care au identificat şi dus la sediul secţiei, pentru audieri, mai mulţi tineri.
 
"În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict spontan între cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani, patru dintre aceştia din Craiova şi unul din comuna Întorsura, care s-a desfăşurat în scara unui bloc şi în zona blocului respectiv din cartierul Craioviţa Nouă”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 
 
Sursa citată menţionează că, în timpul conflictului, bărbaţii s-au lovit reciproc cu pumnii, iar un tânăr de 21 de ani a fost transportat la spital conştient şi cooperant, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.