Un bărbat a fost reţinut în cazul scandalului produs într-un restaurant din Sectorul 1, în urma căruia doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni. Bărbatul este cercetat pentru mai multe infracţiuni, inclusiv nerespectarea regimului armele şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat că un bărbat suspectat în acest caz s-a predat la Poliţie, iar după audieri a fost reţinut.
 
”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armele şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, a transmis Poliţia Capitalei.
 
Dosarul a fost deschis, sâmbătă dimineaţă, după ce Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbaţi care prezentau leziuni.
 
Poliţişti din cadrul Secţiei 2 au stabilit că acei doi bărbaţi ar fi fost implicaţi într-un conflict, în interiorul unui restaurant din Sectorul 1, iar una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.
 
Conform sursei citate, au fost depistate şi identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind duse la audieri.
 
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.