Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei face o anchetă pentru purtare abuzivă după ce o poliţistă ar fi bătut un şofer despistat băut la volan care i-ar fi spus acesteia că seamănă cu Elena Udrea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost sesizaţi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare care s-a sesizat din oficiu. Este un dosar de purtare abuzivă”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, Ilisie Teofil.

Dosarul a fost deschis în urma unui incident care s-ar fi întâmplat în noaptea de joi spre vineri, după ce, potrivit presei locale, un şofer a fost depistat băut în trafic. Acesta se întrepta spre Moftin când a fost oprit de un echipaj de la Rutieră din care făcea parte şi o poliţistă.

Conform publicaţiei Informaţia Zilei, bărbatul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice, apoi a fost condus la Secţia de Poliţie Carei ca să i se întocmească dosar penal. În timp ce agenţii făceau documentele, şoferul ar fi făcut o glumă, spunându-i poliţistei că seamănă cu Elena Udrea, însă, femeia l-a lovit pe bărbat până acesta s-a prăbuşit inconştient. Ulterior, bărbatul a fost dus la spital, unde medicii au constatat că are ruptură de vezică, el fiind operat. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, bărbatul agresat este încă internat în spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.