O femeie de 43 de ani din localitatea Cig, judeţul Satu-Mare, a murit, marţi, în urma unui accident feroviar, maşina pe care o conducea fiind lovită de un tren la o trecere peste calea ferată. În urma impactului, şoferiţa a fost proiectată în afara maşinii, pe câmp, iar medicii sosiţi au găsit-o în viaţă, însă decesul a survenit în drum spre spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul feroviar a avut loc între localităţile Tăşnad şi Cig, unde un tren de persoane a izbit în plin un autoturism Dacia Solenza condus de o femeie de 43 de ani, din Cig.

În urma impactului violent, autoturismul a fost distrus, iar şoferiţa, aflată singură în maşină, a fost proiectată pe câmp, la o distanţă de aproximativ zece metri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Purtătorul de cuvând al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu-Mare, Marius Siladi, a declarat pentru News.ro că victima a fost găsită în viaţă şi predată unui echipaj medical.

”Ajunse la locul accidentului, forţele de intervenţie au găsit lângă  autoturismul lovit de tren o femeie în stare de inconştienţă, cu multiple traumatisme la nivelul corpului. Victima a fost preluată de echipajele medicale pentru a fi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare”, a declarat sursa citată.

Ulterior, pe drumul spre spital, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare aplicate au fost fără rezultat, fiind declarat decesul.

Poliţiştii care au efectuat cercetări la locul accidentului spun că şoferiţa nu a acordat prioritate trenului la trecerea peste calea ferată.

În trenul implicat în accident, compus din doua vagoane, se aflau în jur de zece călători, care nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Garnitura a fost blocată în câmp câteva zeci de minute, până când au fost efectuate cercetări, dar alte trenuri nu au fost afectate.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.