Doi copii şi părinţii acestora au fost răniţi, luni dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN1F Carei –Tâşnad, în judeţul Satu Mare, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat într-un canal colector.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc între localităţile Căuaş şi Ghenci, din judeţul Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu-Mare, Răducu Silaghi, a declarat că un şofer de 25 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă, şi a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un cap de pod, după care s-a răsturnat într-un canal colector.

În urma impactului, cele patru persoane aflate în autoturism - şoferul, soţia acestuia, de 25 de ani, şi cei doi copii ai lor, în vârstă de un an şi nouă luni şi o lună, au fost răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu-Mare, Aurel Ulici, a declarat pentru News.ro că răniţii au fost transportaţi la spital, cei doi copii fiind în stare mai gravă.

Traficul rutier pe DN1F Carei –Tâşnad, în zona producerii accidentului, se desfăşoară îngreunat pe un fir, alternativ, anunţă Centrul Infotrafic. Circulaţia ar urma să revină la normal în aproximatv 45 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.