Un copil de patru ani a murit într-un accident rutier produs sâmbătă pe un drum din judeţul Satu Mare. Primele date arată că micuţul a încercat să traverseze strada în timp ce se afla pe bicicletă. Poliţiştii au constatat că şoferul avea alcoolemie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.50, pe drumul judeţean 108 L, în localitatea Mădăraş din judeţul Satu Mare.
„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto de 35 de ani, din judeţul Maramureş, ar fi accidentat mortal un minor de 4 ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public, pe bicicletă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentraţie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează oficialii Poliţiei judeţene Satu Mare.
În urma accidentului poliţiştii au deschis un dosar care vizează comiterea infracţiunii ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.