Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, miercuri, într-un accident rutier produs pe DN2, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău. Toate victimele au fost transportate la spital, în timp ce poliţiştii fac incă cercetări la faţa locului pentru a stabili dinamica evenimentului rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele date de la faţa locului, a reieşit că este vorba de o coliziune între două autovehicule ce se deplasau pe direcţia Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 42 de ani, din Puieşti şi unul în vârstă de 46 de ani, din Poşta Câlnău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi şoferi şi a patru pasageri din maşina conducătorului auto din Puieşti, o femeie în vârstă de 35 de ani şi trei copii cu vârste cuprinse între 1 an şi 14 ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"În urma accidentului rutier produs pe raza comunei Poşta Câlnău, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 6 victime.  Cei doi şoferi, în vârstă de 46 de ani, respectiv 42 de ani, au suferit politraumatisme prin accident rutier, cu TCC, TCF, Traumstism toraco-abdominal, traumatism membru superior. O femeie in varsta de 35 de ani, impreuna cu copilul în vârstă de 2 ani, au suferit policontuzii. Alţi doi copii, in vârstă de 10, respectiv 14 ani, au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Toate cele 6 victime sunt stabile hemodinamic şi respirator, în curs de investigaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.