Patru femei şi doi bărbaţi au fost răniţi marţi, după ce microbuzul care îi aducea în ţară din Austria s-a răsturnat la marginea şoselei la intrarea în oraşul Sânnicolau Mare, din judeţul Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier care a avut loc marţi seara la intrarea în oraşul Sânnicolau Mare, dinspre Cenad.

”Un microbuz, în care se aflau 8 persoane care se întorceau din Austria, s-a răsturnat. În urma impactului au rezultat 6 victime (4 femei şi 2 bărbaţi), care au fost preluate de ambulanţele SAJ şi SMURD şi transportate la spital”, anunţă ISU Banat.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, un ofiţer şi 9 subofiţeri din cadrul Staţiei de Pompieri Sânnicolau Mare şi 3 ambulanţe SAJ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.