Un şofer a descoperit un şarpe de peste un metru lungime care se afla în compartimentul motor al maşinii sale, el solicitând ajutor jandarmilor, care la rândul lor au chemat pompierii. Şarpele a fost eliberat în mediul lui natural.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, pompierii au intervenitjoi pentru îndepărtarea unui  şarpe de 120 de centimetri dintr-un autoturism din Drobeta Turnu Severin.

”La solicitarea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru îndepărtarea unui şarpe dintr-un autoturism parcat pe strada Topolniţei din municipiu. Pompierii au capturat reptila, un şarpe de casă, cu o lungime de circa 120 de centimetri, care se afla la compartimentul motor al autoturismului”, au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Pompierii au au eliberat şarpele în mediul lui natural.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.