Poliţiştii şi procurorii au reţinut şapte persoane suspectate de trafic de droguri, care ar fi vândut în judeţul Braşov, cannabis, cocaină şi MDMA, cu sume cuprinse între 250 de lei şi 3.950 de lei. Unul dintre suspecţi a încercat să fugă cu maşina, avariind o autospecială de Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 13 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în municipiul Braşov, şi o acţiune de prindere în flagrant delict, urmate de alte două percheziţii domiciliare, efectuate în cursul zilei de 14 septembrie, în municipiul Oneşti, judeţul Bacău, în două cauze, având ca obiect comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc”, anunţă, sâmbătă, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că una dintre persoanele bănuite ar fi refuzat să se supună somaţiilor repetate  ale poliţiştilor şi ar fi plecat cu autoturismul său, provocând avarii unei autospeciale de poliţie aparţinând Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, ulterior fiind oprit după aproximativ 800 de metri.

”Din probele administrate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, bănuiţii ar fi comercializat, în mod repetat, către consumatori din judeţul Braşov, cantităţi de droguri de risc şi mare risc (cannabis, cocaină şi MDMA), cu sume cuprinse între 250 de lei şi 3.950 de lei. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit şi ridicat aproximativ 30 de grame de cocaină, 500 de grame de cannabis, 80 de grame de amfetamină, 44 de comprimate XTC şi ketamină”, a mai transmis sursa citată.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Braşov au fost duse 7 persoane bănuite, acestea fiind reţinute, pentru 24 de ore. În cursul zilei de 14 septembrie, cele 7 persoane bănuite au fost prezentate instanţei, cu propunere de arestare preventivă, propunere admisă ulterior.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.