Şapte cetăţeni străini care au trecut ilegalîn România din Bulgaria au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în zona localitaţii Bugeac, aceştia folosind şi una dintre dronele de supraveghere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au observat, vineri seară, cele şapte persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi nu vorbeau limba română. Acestea au precizat că sunt cetăţeni sirieni şi un palestinian şi nu au documente de identitate.

Persoanele au fost duse la sediul instituţiei pentru verificări suplimentare, iar în urma cercetărilor a rezultat că au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta, pentru trecere ilegală a frontierei de stat şi pentru identificarea şi implicarea fiecărei persoane în săvârşirea infracţiunii.

La activităţile de depistare a persoanelor cercetate s-a beneficiat de sprijin din partea poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.