Salvamontiştii din staţiunea Buşteni intervin, duminică seară, pentru recuperarea a doi turişti care au alunecat pe zăpadă, pe traseul Jepii Mici din masivul Bucegi, iar unul dintre ei nu se mai poate deplasa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit şefului serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani intervin, duminică seară, în sprijinul a doi turişti, un bărbat şi o femeie, care se află pe traseul Jepii Mici din masivul Bucegi şi nu mai pot înainta.
 
Cei doi au spus că au alunecat pe zăpadă, iar bărbatul este rănit la un picior şi nu se mai poate deplasa, în timp ce femeia care îl însoţeşte a făcut un atac de panică. Echipe de la Salvamont au pornit către zona indicată de cei doi, Hornul Caraimanului, pentru a-i prelua şi însoţi până în staţiunea Buşteni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.