Salvamontiştii din Sinaia caută, duminică un bărbat dispărut pe munte al cărui echipament a fost descoperit de către o echipă de salvatori montani aflată în patrulare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Dispeceratului Naţional Salvamont, salvatorii montani din staţiunea Sinaia desfăşoară duminică o acţiune de căutare a unui bărbat despre care se bănuieşte că ar fi dispărut pe munte, în zona staţiunii.
Mai multe obiecte ale bărbatului, care are 30 de ani şi este domiciliat în Timişoara, au fost găsite în cursul dimineţii de duminică, de o echipă de salvamontişti care patrulau pe munte.
„Echipamentul montan, rucsac, cort, sac de dormit au fost găsite acum câteva ore de salvamontişti sinăieni aflaţi în patrulare şi imediat au fost solicitaţi salvamontişti suplimentari şi a fost demarata acţiunea de căutare” precizează Dispeceratul Naţional Salvamont.
Salvamontiştii fac publică o copie a cărţii de identitate a bărbatului şi solicită ca toţi cei care pot oferi informaţii despre acesta să contacteze echipa Salvamont Sinaia prin intermediul Dispeceratului Naţional Salvamont 0372126668.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.