Salvamontiştii din Buşteni intervin, duminică, pentru recuperarea trupului unui turist găsit mort în zona Valea Albă din Masivul Bucegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit şefului Servciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvamontişii au fost anunţaţi sâmbătă seară cu privire la faptul că trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost zărit de către turişti în zona traseului Valea Albă din Masivul Bucegi. Întrucât acţiunea de recuperare a cadavrului ar fi pus în pericol salvatorii, echipe ale Salvamont Buşteni au început duminică operaţiunea de recuperare. 
 
Conform documentelor găsite asupra cadavrului, bărbatul mort avea 35 de ani şi era din judeţul Giurgiu. Şeful Savamont Buşteni a precizat că acesta pare să fi decedat recent. Acţiunea de recuperare a trupului neînsufleţit este în desfăşurare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.