Salvamontiştii din staţiunea Buşteni intervin, marţi seară, pentru recuperarea unui grup de opt turişti care au solicitat sprijinul salvatorilor în condiţiile în care au rămas pe traseul Jepii Mici după lăsarea întunericului, iar un membru al grupului are probleme medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani intervin, marţi seară, pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi pentru recuperarea unui grup de opt turişti, printre care doi copii, care au cerut sprijin în condiţiile în care unul dintre ei are probleme medicale, suferind o entorsă, şi au dificultăţi în a se orienta după lăsarea întunericului.

Cei opt coborau dinspre Platoul Bucegi către staţiunea Buşteni.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de salvatori au ajuns la cei opt, i-au preluat şi se îndreaptă cu ei către staţiunea Buşteni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.