Treisprezece turişti s-au accidentat, sâmbătă, pe pârtiile din Poiana Braşov, în timp ce practicau sporturi de iarnă, sau pe traseele din Postăvaru. În trei cazuri, răniţii a fost preluaţi de către echipaje medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 17.02.2024, Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină în 13 cazuri, în care persoanele care se aflau pe pârtiile de practicare a sporturilor de iarnă sau care se plimbau pe traseele montane marcate s-au accidentat. Trei dintre acestea au fost preluate de echipajele SMURD/SAJ (Serviciului de Ambulanţă – n.r.) venite în sprijin”, anunţă, sâmbătă seară, reprezentanţii Salvamont Poiana Braşov.

O persoană care practica sporturi de iarnă a solicitat, de asemenea, ajutor după ce părăsit pârtiile amenajate, a schiat în pădure s-a rătăcit.

Tot sâmbătă, salvatorii montani din Braşov au asigurat asistenţă pentru concursul de schi şi snowboard Home Run.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.