Salvamontiştii care au participat, luni, la căutarea turistului surprins de o avalanşă produsă în Masivul Bucegi au încheiat acţiunea de căutare după opt ore. Aceasta va fi reluată marţi, în condiţiile în care turistul nu a fost găsit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr de 25 de salvatori montani din Prahova, Argeş şi Gorj au participat la căutarea bărbatului în vârstă de 30 de ani, surprins, sâmbătă, de o avalanşă.

Ei au fost ajutaţi de trei câini antrenaţi pentru salvări în avalanşă. Două dintre animale au fost aduse de către salvamontiştii din Argeş, iar al treilea de la Gorj, a declarat şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

După opt ore de căutări turistul nu a fost găsit, iar acţiunea va fi reluată marţi.

Un turist în vârstă de 30 de ani din Bucureşti a fost surprins de o avalanşă, sâmbătă după-amaiză, în timp ce se afla în Masivul Bucegi împreună cu alte patru persoane.

Luni a fost a treia zi consecutivă de căutări fără rezultat. În prima seară de căutări salvamontiştii au găsit rucsacul şi casca turistului. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.