Un bebeluş de patru luni, rănit, joi dimineaţă, într-un incendiu care a izbucnit în localitatea Sighetu Silvaniei, judeţul Sălaj, este transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Copilul a suferit arsuri pe faţă, pe gât şi pe membre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Sălaj, un incendiu s-a produs, joi dimineaţă, la o gospodărie din localitatea Sighetu Silvaniei, din cauza unui recipient cu benzină.

În urma incendiului, un bărbat de 18 ani, o femeie de 20 de ani şi un bebeluş de circa 4 luni au suferit arsuri pe diferite părţi ale corpului (membre inferioare, membre superioare, gât, faţă).

”În aceste momente o victimă a incendiului (bebeluşul) este preluat de la sediul ISU de către elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a transmis ISU Sălaj.

Elicopterul a fost solicitat să ntervină chiar la faţa locului, dar nu a putut ateriza din cauza condiţiilor meteorologice, victimele fiind transportate Zalău cu ambulanţele.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.