Jandarmii din Sălaj au intervenit, vineri seară, după ce un bărbat a spart uşa unei persoane şi a intrat peste aceasta în locuinţă. Agresorul avea un conflict mai vechi cu proprietarul locuinţei. Acesta va fi cercetat pentru distrugere şi violare de domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 20.55, într-un bloc de locuinţe din Şimleu Silvaniei. „Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină după ce un bărbat a spart uşa şi a pătruns fără drept într-un apartament de pe raza oraşului Şimleu Silvaniei. (...) Incidentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi între făptuitor şi proprietarul locuinţei”, informează, sâmbătă, Jandarmeria Sălaj. Conform sursei citate, după identificarea agresorului, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” şi „violare de domiciliu”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei pentru continuarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.