Şaisprezece cetăţeni irakieni şi afgani, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Borş, judeţul Bihor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în noaptea de marţispre miercuri, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş, judeţul Bihor, au observat un grup de persoane care se deplasa pe jos, pe câmp, spre teritoriul Ungariei.

Persoanele respective au fost oprite la aproximativ 50 de metri faţă de linia de frontieră şi duse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că grupul era format din şaisprezece persoane, cetăţeni din Irak şi Afganistan, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 31 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

În acest caz se fac cercetări faţă de cetăţenii irakieni şi afgani pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale care se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.