O sacoşă care conţine mai multe sticle ce par a fi cocktailuri explozive, de tip Molotov, a fost găsită, miercuri, în cetatea din Alba Iulia. Poliţiştii au ridicat plasa şi urmează a face o expertiză pentru a stabili dacă lichidul din recipiente este sau nu inflamabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Descoperirea a fost făcută miercuri, în jurul orei 10:00, de către un angajat al companiei care asigură serviciul de salubritate în oraşul Alba Iulia. Acesta a vrut să golească un coş de gunoi amplasat pe stradă, în parcul din faţa Catedralei Încoronării, când a observat o sacoşă în care se aflau patru recipiente umplute cu un lichid gălbui şi în care erau băgate bucăţi de material ce pare a fi textil.
 
 
Reprezentanţii firmei de salubritate au sunat la 112. 
 
”La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi criminalişti care efectuează investigaţii cu privire la acest incident, urmând ca lichidul din sticle să fie expertizat, în condiţii de laborator”, informează Poliţia judeţeană Alba.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.