Mai multe zone din judeţul Prahova au fost afectate de inundaţii, în urma ploilor torenţiale de marţi seara. În staţiunea Sinaia, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei din zone inundate. În oraşul Buşteni, canalizarea nu a făcut faţă debitului mare al precipitaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ploaia torenţială a inundat, marţi seară, în oraşul Sinaia, carosabilul pe strada Cumpătu şi o locuinţă, pompierii fiind solicitaţi să intervină în aceste zone pentru evacuarea apei. 
 
În staţiunea Buşteni, o rupere de nori a provocat inundaţii, sistemul de canalizare nefiind capabil să preia apa. Primarul oraşului, Mircea Corbu, a anunţat pe Facebook că mai multe zone din staţiune au fost afectate de ploile torenţiale. 
 
"Situaţia este în acest moment sub control, însă rămânem vigilenţi şi în stare de alertă. Vom continua acţiunile de verificare a daunelor produse în urma ploilor”, a transmis edilul pe reţeaua de socializare.
 
Şi în comuna Băneşti, situată în apropierea municipiul Câmpina, o locuinţă a fost inundată. 
 
Prahova este unul dintre judeţele aflate sub avertizare Cod portocaliu emisă de hidrologi, vizând scurgeri de pe versanţi, viituri, torente şi pâraie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.