Românca ucisă de un rechin în timp ce se afla în vacanţă în Egipt avea 44 de ani şi era din Suceava. Conform jurnaliştilor din presa locală, ea cumpărase două sejururi în Egipt, pentru a petrece o vacanţă mai lungă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Una dintre femeile care şi-au pierdut viaţa în urma atacurilor rechinilor în Marea Roşie este românca Roxana Alina Donisan.
Potrivit presei locale, femeia avea 44 de ani şi era funcţionară la Direcţia de Finanţe.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Jurnaliştii de la Monitorul de Suceava scriu că femeia îşi cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanţă mai lungă.
Ea ucra ca inspector superior la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Iaşi şi nu era căsătorită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.