O tânără de 31 de ani din Buzău, sechestrată pe teritoriul Germaniei, a fost salvată de poliţiştii germani după ce un unchi al acesteia a alertat Poliţia din Buzău iar aceştia au solicitat ajutor de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Buzău, la data de 31 iulie, în jurul orei 17.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, o femeie, de 31 de ani, este ţinută împotriva voinţei sale, într-un imobil din Germania şi este ameninţată că, dacă nu remite 20.000 de euro, va fi vândută sau îi va fi suprimată viaţa.
Imediat după primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, în vederea realizării cu operativitate a schimbului de date şi informaţii necesar salvării persoanei în cauză.
În baza informaţiilor furnizate, autorităţile germane au descins la trei imobile din diferite localităţi şi au dat de urma victimei care era ţinută captivă de un cetăţean turc de 36 de ani. Femeia, care avea mai multe răni, a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior a fost cazată într-un centru împotriva violenţei.
Cetăţeanul turc a fost reţinut şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.