Un bărbat în vârstă de 33 de ani, cetăţean român căutat pentru săvârşirea a zeci de infracţiuni pe teritoriul Franţei, a fost reţinut de către procurorii şi poliţiştii doljeni. Pe numele său există un mandat european de arestare, autorităţile judiciare franceze cerând extrădarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul, care este din comuna doljeană Ghidici, este suspectat de comiterea a 34 de infracţiuni de furt în grup organizat, tăinuire în grup organizat şi participare la o asociere de infractori în vederea pregătirii de infracţiuni, fapte comise pe teritoriul Franţei. 
Pe numele său, autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare în vederea extrădării, fiind urmărit la nivel internaţional.
Luni, el a fost descoperit pe raza localităţii natale în România. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.