Poliţiştii argeşeni au deschis o anchetă după ce, marţi seară, în apele râului Argeş au fost observate urme de petrol, în apropiere de Piteşti. Acolo intervin reprezentanţi ai mai multor instituţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul serii de 31 ianuarie a.c., poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, pe râul Argeş, în zona Podul Viilor, se observă urme de reziduuri petroliere. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, care au constat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, în zona indicată s-a deplasat grupa operativă şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea efectuării cercetării”, transmite Poliţia judeţeană Argeş.
 
Acolo s-au deplasat şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, I.S.U. Argeş şi ai Apele Române, pentru limitarea efectelor şi neutralizarea substanţelor. 
 
Autorităţile din judeţ fac în continuare cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.