Restricţiile impuse luni pe DN1 şi DN73A, în judeţul Braşov, unde circulaţia a fost deviată din cauza aglomeraţiei au fost ridicate, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, a fost ridicată luni seară. De asemenea, nu se mai aplică nici devierea de pe DN73A Râşnov - Predeal pe DN73 către Braşov sau către Piteşti.

În judeţul Braşov, începând cu ora 12.00, din cauza aglomeraţiei a fost deviată circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahivei, pe DN1A Săcele - Cheie- Ploieşti şi de pe DN73A Râşnov - Predeal pe DN73.

Măsura a fost luată din cauza aglomeraţiei de pe Valea Prahovei, unde s-a circulat în coloană, românii întorcându-se acasă din minivacanţa de Rusalii

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.