O bandă a drumului naţional 67 este închisă circulaţiei rutiere, în urma alunecării de teren care s-a produs vineri seară, în zona localităţii Horezu din judeţul Vâlcea. Pentru asigurarea fluenţei, traficul a fost direcţionat printr-o parcare, în zonă fiind montate balize, indicatoare şi parapet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia judeţeană Vâlcea anunţă, sâmbătă dimineaţă, închiderea temporară a benzii de circulaţie pe sensul Târgu Jiu- Râmnicu Vâlcea pe DN 67, între km 151+070m şi 151+180m, după ce vineri seară, la kilometrul  151+150 m, în oraşul Horezu, s-a produs o  alunecare de teren care a afectat şi un zid de susţinere. 
 
Circulaţia pe sensul Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea se va realiza pe contrasens, dirijată prin indicatoare, balize şi parapet lestabil, iar circulaţia pe direcţia Râmnicu Vâlcea - Târgu Jiu se va realiza prin parcarea  adiacentă a acestui sens, pe vechiul DN 67, dirijată de asemenea prin indicatoare, balize si parapet lestabil.
A fost realizată semnalizarea rutieră temporară de către Secţia Drumuri Naţionale Vâlcea, iar zona va fi monitorizat= de către poliţişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.