Redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor Bogdan Stamatoiu a fost implicat, miercuri, într-un grav accident rutier produs în judeţul Ilfov, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc miercuri, poliţiştii oraşului Pantelimon fiind sesizaţi că, pe DJ 301, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.
 
”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcţia judeţului Călăraşi spre comuna  Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la faţa locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a transmis IPJ Ilfov.
 
Poliţiştii rutieri din Pantelimon au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.
 
Surse apropiate anchetei afirmă că la volan se afla redactorul-şef adjunct al Gazetei Sporturilor Bogdan Stamatoiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.