Pompierii din Râmnicu Vâlcea au intervenit, joi, pentru salvarea unei pisici care a intrat în compartimentul motor al unui autoturism şi a rămas blocată acolo. Cel care a sunat la 112 a fost proprietarul maşinii, care a găsit animalul blocat sub capotă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul la 112 a fost dat joi dimineaţă, de un bărbat din Râmnicu Vâlcea, care a constatat că o pisică este blocată între motor şi elementele caroseriei, în autoturismul lăsat parcat pe strada Calea lui Traian. Cel mai probabil, animalul a intrat acolo să se încălzească lângă motor. 
 
FOTO: ISU Vâlcea
FOTO: ISU Vâlcea
 
”Pentru salvarea animalului a cărui viaţă ar fi fost pusă în pericol dacă şoferul ar fi pornit motorul, s-a deplasat la faţa locului un echipaj de descarcerare uşoară din cadrul ISU Vâlcea. În scurt timp, membrii echipajului au reuşit să salveze pisica prinsă între elementele caroseriei. Misiunea de deblocare a durat doar câteva minute, fiind prevenită atât vătămarea animalului, cât şi avarierea autoturismului”, au transmis salvatorii de la ISU Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.